2008. március 7., péntek

Bugyis szoknya






Egy ausztrál cég olyan ruhadarabot árul, amiből tényleg kilátszódna a hátsó felünk, ha felvennénk. Mielőtt a pasik elkezdenének örülni az új divatnak, eláruljuk, szerintünk nem utcai viseletnek szánták.

Vannak olyan termékek, amelyekre rábukkanva azt hisszük, hogy kizárt, hogy jöhet még ennél nagyobb idiótaság. Aztán persze mindig jön. Most például ez az ausztrál csoda... Nem igazán tudjuk elképzelni, hogy kik jelenthetik a célcsoportját a képen látható holminak, ugyanis azt mindenképpen feltételezzük, hogy szemernyi jóízléssel megáldott nő ilyesmit még csak poénból sem vesz fel.

Legalább nem narancsbőrös

Egy ausztrál cég dobta piacra ezt, a ránézésre átlátszónak tűnő miniszoknyát, mely valójában azonban mégsem az. Ugyanis a fehér bugyival takart női fenék csupán az anyagra nyomott minta. A látvány voltaképpen egyetlen pozitívuma, hogy a nyomtatott fenék legalább nem narancsbőrös.

A szoknya elülső oldaláról nem közöltek képeket, bár igazság szerint bármilyen is legyen, valószínűleg jobb nem látni. Ebből a cuccból elég ennyi is. A terméket egyébként 29.95 dollárért vesztegetik a LatestBuy webáruházban.

Forrás:Borsa

Nincsenek megjegyzések: